Eigen domein

Een domeinnaam is de unieke aanduiding voor een internetadres. Een domeinnaam kan worden gebruikt voor alle internetdiensten, zoals de URL van een website of een e-mailadres.
Wilt u uw website betrouwbaar en professioneel profileren op het internet dan adviseren wij u bereikbaar te zijn met uw eigen (bedrijfs)naam, dus "http://www.uwbedrijf.nl". Uw webadres en e-mailadressen zijn daarmee herkenbaar voor uw klanten.

Quick Lynx biedt de mogelijkheid om een domeinnaam te registreren. Zodra u uw eigen domeinnaam hebt, kunt u hier bijvoorbeeld uw e-mail adres of homepage aan koppelen.

Met een eigen domeinnaam bent u dus bereikbaar per e-mail op alles@uwdomeinnaam.nl en kunnen mensen uw eigen website bereiken op http://www.uwdomeinnaam.nl (ook zonder www. ervoor, en met eigen subdomeinen).

Welke domeinnamen kan ik registreren?

Quick Lynx registeert in principe alle mogelijke domeinnamen. De .nl, .com, .net, .org, .be, .nu, biz, .info domeinen zijn standdard inbegrepen bij onze hostingpaketten.
Alle overige domeinen kunnen wij op aanvraag tegen een eventuele meerprijs registreren.

Is mijn domein beschikbaar?

Door in onderstaand veld de door u gewenste domeinnaam in te vullen, kunt u zien of het door gewenste domein nog beschikbaar is.

Een domeinnaam dient aan de volgende vereisten te voldoen:
  • een minteken mag alleen tussen twee letters of cijfers instaan.
  • er dient ten minste een letter in de naam te staan
  • een domeinnaam dient minstens 2 tekens lang te zijn. 3 tekens word minimaal aangeraden om verwarringen met top level domains te voorkomen.
  • Het maximum aantal tekens in een domeinnaam is 63.
Eigen domein

Algemene vragen
Domeinnaam aanvragen
E-mail onder eigen domein

Downloads Webmail Home Zoekmachines Website uploaden Eigen domein E-mail Abonnementen Algemene gegevens Helpdesk