Domein aanvragen

U kunt heel gemakkelijk een domeinnaam aanvragen door een hosting pakket van Quick Lynx te bestellen. U kunt dit aanvragen door in het menu hierboven te klikken op "Nu aanvragen".
U vult daar het on-line formulier in. Over het algemeen krijgt u binnen 24 uur een reactie.
Indien u een domein aanvraagt is uw domeinnaam in principe binnen een werkdag actief.

Door in onderstaand veld de door u gewenste domeinnaam in te vullen, kunt u zien of het door gewenste domein nog beschikbaar is.

Klik hier voor een overzicht van onze hosting pakketten.

Een .nl domein aanvragen

De stichting internet domeinregistratie Nederland, oftewel SIDN is belast met het beheren van de .nl domein hiėrarchie. Zij is de enige autoriteit die de .nl domeinen uitgeeft. Als u een eigen domein naam wilt laten registreren, kunt u dit echter niet direct bij de SIDN doen, maar dient dit te gebeuren via een zogenaamde SIDN deelnemer, een organisatie die is aangesloten bij het de SIDN. Als u het domein eenmaal succesvol hebt geregistreerd via de deelnemer, bent u juridisch de eigenaar geworden van dit domein. In SIDN Jargon bent u dus de domein 'houder' Alle veranderingen aan de registratie dienen echter altijd via de deelnemer te verlopen Bijvoorbeeld: Het wijzigen van de DNS gegevens, of het overdragen van de domeinnaam aan een ander.
We raden u aan om voor de registratie van uw domeinnaam het document "Reglement voor registratie van .nl domeinnamen" te lezen. Hierin worden de voorwaarden die van toepassing zijn tussen de aanvrager en SIDN besproken.

Nadat u bij ons een .nl domeinnaam heeft aangevraagd ontvangt u van ons het formulier Registratiecontract .nl-domeinnaam, u dient dit formulier te tekenen en aan ons te retourneren.

Een .com, .net of .org domein aanvragen

Voor het aanvragen van een .com, .net of .org domein zijn er geen beperkingen.

Overige domeinen aanvragen

Voor het aanvragen overige domeinnamen kunnen andere regels van toepassing zijn.
Eigen domein

Algemene vragen
Domeinnaam aanvragen
E-mail onder eigen domein

Downloads Webmail Home Zoekmachines Website uploaden Eigen domein E-mail Abonnementen Algemene gegevens Helpdesk