Website Development

Onder website development verstaat Quick Lynx het grafisch ontwerpen van een website, het programmeren van scripts en database koppelingen en het aanbieden van meest passende hosting oplossing. Het Quick Lynx team kan al deze facetten voor u bedenken én uitvoeren. U doet uw internet zaken dus met één partner!

Wanneer u besluit uw (nieuwe) website door Quick Lynx te laten ontwikkelen gaan we het volgende traject in:
Inventarisatie
Allereerst wordt er een inventarisatie gemaakt van uw wensen. Wat wilt u voor soort website; business-to-consumer (B2C), business-to-business (B2B) of een intranet website bestemd voor u medewerkers. Wilt u nieuwe klanten binnenhalen, wilt u service bieden aan bestaande klanten of wilt beiden? Wilt u een eenvoudige website of wilt u een geavanceerde website met een produkten database en een webshop? Wilt u tools om delen van uw website en de databases zelf makkelijk te kunnen onderhouden?Tevens brengen wij advies uit over wat voor uw website de meest ideale hosting vorm is.
Ontwerp
Wanneer uw wensen ons duidelijk zijn gaan onze ontwerpers een ontwerp voor u maken. Meestal is dit in de huisstijl van uw bedrijf, maar indien gewenst kan dit ook een heel nieuw ontwerp worden.
Programmeren
Wanneer u tevreden bent met het ontwerp, wordt het ontwerp omgezet tot een werkende website en gaat het technische team aan de slag om alle door u gewenste functionaliteiten dmv scripting en database koppelingen in de website aan te brengen.
Oplevering
Als alles naar uw tevredenheid is wordt uw website opgeleverd en online gezet!

Tijdens alle fases van de ontwikkeling van uw website wordt u nauw betrokken. U kunt meekijken naar de voortgang. Details kunnen tijdig worden besproken.

Voor meer informatie kunt een e-mail schrijven naar sales@quicklynx.nl of vul het informatie formulier in.
Downloads Webmail Helpdesk Referenties Domain checker Maatwerk Netwerk beheer Website ontwerp Website development Webhosting