Over Quick Lynx
Quick Lynx is een jong en snel groeiend bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van diensten op en rond het internet. Onze diensten bestaan onder andere uit: webhosting, netwerkbeheer, netwerk setup, configuratie van firewalls voor uw internet verbinding, installatie van mailservers, software development, etc. Wilt u uw website veranderen in een complete interactieve website met database koppelingen, of speciale applicaties, onze software developpers kunnen dat u voor u doen.

Webhosting
Of u nu alleen een kleine, een complete, of een volledig interactieve website wilt, wij bieden u diverse voordelige standaard pakketten met uitgebreide mogelijkheden aan.
Al onze servers bevinden zich in een modern datacenter in Nederland met belangrijke faciliteiten zoals brandbeveiliging, inbraakpreventie, 24 uur bewaking, noodstroomvoorziening, etc. Ook worden onze servers continu gemonitord en worden er dagelijks backups gemaakt.

Waarom kiezen voor Quick Lynx webhosting?
Webhosting op betrouwbare en snelle computers is uitermate belangrijk voor de presentatie van uw website. Een slechte en onbetrouwbare verbinding maakt uw website slecht bereikbaar voor bezoekers of wekt irritatie op door lange wachttijden. Sommige concurrenten bieden webhosting tegen lagere prijzen aan door zelf serverruimte te huren in de V.S. Dit is weliswaar goedkoper, maar leidt tot een langzamere verbinding tot uw website vanuit Europa. Alle servers van Quick Lynx staan in een modern Nederlands datacenter en hebben een zeer snelle verbinding tot het internet. Ideaal voor uw website en uw klanten!
Onze servers zijn uitgerust met het uiterst stabiele Linux besturingssysteem. Onze servers zijn verder uitgerust met hardwarematige SCSI-RAID (gaat er een schijf stuk, dan blijft alles doordraaien) en moderne, zeer snelle, SCSI harde schijven.
Hierdoor kunnen wij een optimale bereikbaarheid van uw website bieden.

Software development
Onze jarenlange ervaring in software development passen wij toe om voor u producten op maat te maken. Zowel internetapplicaties als bedrijfs- en technische applicaties behoren tot onze specialiteiten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw website veranderen in een interactieve website met database koppelingen.

Netwerk advies & installatie
Quick Lynx heeft specialisten om u te adviseren over de aanleg van uw bedrijfs computernetwerk. Wilt u een zeer modern netwerk met mailservers, fileservers, printservers, etc., of heeft uw bedrijf genoeg aan een eenvoudig netwerk met een alles-in-één server, wij luisteren eerst naar wat u wilt.
Bij Quick Lynx hoeft het niet alleen bij een advies te blijven. Onze specialisten kunnen ook uw bedrijfs computernetwerk voor u installeren.
Heeft u behoefte aan een internet verbinding op uw zaak, of wilt u alleen e-mail beschikbaar stellen aan uw medewerkers, dan kan Quick Lynx die zorg voor u uit handen nemen. Inventarisatie van behoeften en mogelijkheden, advies, installatie tot en met de configuratie van een firewall voor zeer veilig internet gebruik, Quick Lynx kan het hele traject, of gedeelten daarvan, voor u verzorgen.

Netwerk beheer
Heeft u problemen met uw netwerk? Onze specialisten kunnen u hier van dienst zijn als troubleshooter. Onze ervaren mensen lossen al uw netwerk problemen voor u op. Wij zijn gespecialiseerd in netwerken met diverse soorten Unix en Linux servers.

Waarom zou u voor Quick Lynx kiezen?
Quick Lynx is een gespecialiseerd bedrijf, waar kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en een unieke persoonlijke service hoog in het vaandel staan. Hierdoor kunt u rekenen op een optimale prijs/kwaliteit verhouding van onze dienstverlening en treft u in Quick Lynx een aangename zakelijke partner.

Heeft u aanvullende vragen of wilt u ons direct inhuren, stuurt u dan een e-mail naar info@quicklynx.nl of vul het contact formulier in.

Downloads Webmail Helpdesk Referenties Domain checker Maatwerk Netwerk beheer Website ontwerp Website development Webhosting